Aan deze webshop werkten mee…

Floris Ketel: interaction designer van huis uit maar inmiddels nog veel meer dan dat. Samen hebben wij de website en de webshop in elkaar gezet. Heb je tips of aanbevelingen? Mis je iets? Laat het ons weten door een reactie te plaatsen of mail ons via het contactformulier.

Chris van Wolveren: designer. Chris heeft tussen alle bedrijven door zich verdiept in wat ik wilde en mijn logo en huisstijl ontwikkeld. Ook heeft ze kritisch meegedacht over de website. Wil je weten wat Chris allemaal nog meer heeft gemaakt? Kijk eens op kijkbijkeet.nl of knffl.nl.

Marinske Horstman: redacteur. Met vele jaren hoofd-eindredactie van vele magazines op haar naam, heeft Marinske de teksten voor Tuflaa geschreven en meegedacht over hoe jullie de site goed kunnen vinden.

Bertina Slager: fotograaf. Toen Bertina hoorde dat ik een webshop ging starten met ‘onze’ sloffen zei ze: “en ik doe de fotografie!” Zien jullie al onze geliefden stralen op de foto’s? Dat is het werk van Bertina. Kijk voor meer werk op f.link.nl.

Bettina Zevenbergen: fotograaf van de foto’s voor de webshop en detailfoto’s in de gallerij. Bettina heeft ook al wat vrij werk gemaakt met Tuflaa sloffen, welke in de toekomst misschien in een expositie te bewonderen is.

Het lijkt net een boek, maar ik wil bovenstaande mensen allemaal hartelijk bedanken: zonder jullie was deze webonderneming van mij er niet gekomen. Daarnaast wil ik graag ook nog de volgende mensen bedanken: mijn ouders (voor hun support aan mijn onderneming); Aleida Bos (voor de nodige publiciteit); Boaz en Rêve (mijn kinderen) voor al hun nodige bemoeienissen en natuurlijk Marc, mijn man, voor al zijn adviezen, kritische blik, maar bovenal zijn steun om deze ‘nieuwe hobby/passie’ van mij te realiseren.

Met plezier! Anneke Lips